Voor de eerste keer werd afgelopen zondag in Halle het ‘Classics Of Rock Tribute’ Festival georganiseerd. Het festival bracht rockliefhebbers van alle leeftijden samen voor een onvergetelijke dag vol muziek, sfeer en nostalgie.

Het festival vond plaats op een prachtige locatie aan de Pluimersdijk op landgoed de Pluimerskamp in Halle in een geweldige landelijke sfeer. ”Met 30 graden in de schaduw was het behoorlijk warm en we zijn erg blij dat we de dag redelijk ongeschonden en zonder noemenswaardige incidenten zijn doorgekomen” aldus de organisatie. Initiatiefnemer Arno Ter Loo is dan ook dik tevreden hoe het festival is verlopen.

De line-up van het Classic Of Rock Festival was indrukwekkend en bevatte enkele van de grootste tribute bands in de rockmuziek. Elk optreden was energiek en bracht het publiek in beweging. De muzikanten leverden geweldige prestaties en bewezen waarom ze als tribute band terecht op dit festival behoorden te staan. Mensen uit alle hoeken van het land verzamelden zich om samen te genieten van hun gedeelde liefde voor rockmuziek.

”Het Classic Of Rock Festival van dit jaar was een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. De geweldige muziek, de vriendelijke sfeer en de prachtige locatie maakten het tot een festival om nooit te vergeten. We kijken al uit naar de 2024 editie van dit geweldige evenement” laat Arno Te Loo weten.

© Foto: Gerrie Evers

Meer foto’s in ons fotoboek