Active Living Orion heeft zaterdagavond ook de derde wedstrijd van het seizoen gewonnen. In Barneveld wonnen de Doetinchemmers met 1-3 van Simplex/SSS. Zo schrijft regio 8

Orion was, net als in de eerdere duels, sterker dan de tegenstander. De ploeg van trainer Dirk Sparidans stond na twee sets op een 2-0 voorsprong (20-25, 13-25). Vervolgens moesten de volleybalmannen uit Doetinchem voor het eerst dit seizoen een set incasseren, de derde set was met 25-19 een prooi voor de Barnevelders. Na een krappe 23-25 winst in de vierde set, was de winst binnen.

Na de overwinning in Barneveld is Orion nog altijd gedeeld koploper in de eredivisie. Amysoft Lycurgus uit Groningen heeft meer punten voor en staat daarom bovenaan. Volgende week wacht in de Topsporthal een thuiswedstrijd tegen ComputerPlan VCN.