Vrijdag 10 september treedt de driekoppige folk-pop band Woolf opnieuw op in de Koppelkerk, vrijplaats voor kunst en cultuur. De drie dames, Marieke, Mylène en Ellen, worden ook wel de vrouwelijke Crosby, Stills & Nash genoemd door de grote vocale meerstemmigheid in hun muziek. Omdat hun vorige concert zo snel was uitverkocht is besloten een tweede optreden te organiseren.

In de muziek van Woolf klinken echo’s door van legendarische formaties als Crosby, Stills & Nash met de pit van The Supremes, hier en daar een vleugje Andrews’ Sisters afgewerkt met een hip modern randje dat doet denken aan The Staves. De drie songwriters laten zich inspireren door alles wat wel en geen muziek genoemd kan worden, en schuwen de schurende thema’s van het menselijke leven niet.

In het voorjaar van 2020 kwam de band met de veelzijdige EP Woolf, geproduceerd door Paul Willemsen met medewerking van fantastische muzikanten waaronder Mark Schilders, Hugo Den Oudsten, Luuk Janssen, en Maarten Hogenhuis, die ook een hand legde aan verschillende mixen. Momenteel toert Woolf met hun Garden Tour langs verschillende privétuinen door heel Nederland.