© Foto: Dean Schaap

Heeft u al gehoord dat het openluchtspel Lochem dit jaar een midzomernachtsdroom van William Shakespeare gaat opvoeren? Schrikt u van het “Shakespeare” aspect, en verwacht u nu een langdradig stuk geschreven in een taal die niet meer in gebruik is?

Alhoewel ik (Dean Schaap) u gerust kan stellen door te zeggen dat het gemoderniseerd is, kan ik begrijpen dat het verhaal lastig vast te pinnen is. Dus in de eerste aflevering van deze midzomerpodcast zal ik met u in alle rust door het eerste deel van het verhaal heen lopen. Dan weet u wat u eventueel te wachten staat op 19, 21 of 22 juni in het openluchttheater in Lochem.

In deze podcast van zeven afleveringen duik ik het verhaal in, neem ik een kijkje achter de schermen en in de geschiedenis van het openluchttheater. Dus blijf vooral luisteren, voor alles over het openluchtspel.