De politie heeft beelden online gezet van een man die verdacht wordt van het vernielen van drie auto’s van handhavers van de Gemeente Berkelland. Er werden begin januari onder meer ruiten van de voertuigen ingegooid, zo schrijft REGIO8.

“Een laadstekker van een van de auto’s werd vernield en de ruiten werden ingegooid”, laat de Politie Berkelland weten over het incident dat op 9 januari plaatsvond. “Vermoedelijk met een putdeksel.” In de hoop de verdachte te vinden zijn er nu beelden op Facebook gezet. “De beelden van de verdachte zijn niet heel scherp, maar we hopen toch dat iemand deze man herkent of meer weet over deze vernieling”, schrijft de Politie Berkelland. “De man vertrok op een fiets en komt vermoedelijk uit de buurt. “

Berkelland deed in januari aangifte van de vernieling van de auto’s. Ook reageerde burgemeester Joost van Oostrum toen op het incident: “We ervaren het als zeer intimiderend. Wij realiseren ons dat er veel spanning is in de samenleving op dit moment, maar van dit gedrag zijn wij erg geschrokken.”

Foto: Politie Berkelland