© Foto: RTV Ideaal (archief)

In de vermissingszaak rond Achterhoeker Wico van Leeuwen uit Borculo, is de politie op zoek naar zijn Acer Chromebook laptop met een Apple sticker en een sticker met de tekst Los Angeles, zo bericht Omroep Gelderland. Ook zoekt de politie een blauwe telefoon van Wico die beschadigd raakte bij een ruzie in het huis aan de Heerlijkheidsstraat waar hij voor het laatst verbleef.

Tijdens de doorzoeking van dat huis heeft de politie spullen in beslag genomen die nu door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) worden onderzocht. Dit alles werd dinsdagavond duidelijk in een nieuwe aflevering van Opsporing Verzocht waar de politie opnieuw 10.000 euro uitloofde voor de tip die leidt tot een oplossing in de vermissingszaak. De politie blijft uitgaan van een misdrijf.

De pas 15-jarige zoon van Wico van Leeuwen zette de oproep om tips kracht bij: “Het gevoel dat mijn vader weg is is zenuwbrekend. Ik heb nachten op bed gelegen. Vaak ook huilend met de gedachte in je hoofd van ‘Waar zou hij zijn. Zou hij ernog zijn?.”

© Foto: RTV Ideaal