Vanaf de Politieke Avond op 4 oktober 2021 is publiek weer welkom in het gemeentehuis. Bij het vragenhalfuur, de tafelgesprekken en de raadsvergadering zijn de publieke tribunes weer geopend. Wie aanwezig wil zijn, moet zich wel van tevoren aanmelden via griffie@lochem.nl Bij klachten blijft het advies om thuis te blijven en u direct te laten testen.

Vanwege het afschaffen van de regel om 1,5 meter afstand te houden was het lange tijd niet mogelijk publieke te ontvangen. Nu deze regel is afgeschaft, passen weer meer mensen in één ruimte en is publiek ook weer welkom. Ook raadsleden en fractievertegenwoordigers kunnen weer dichter bij elkaar zitten.

Omdat publiek weer aanwezig kan zijn bij de tafelgesprekken, zenden we deze niet meer live uit. Uitzondering daarop zijn de tafelgesprekken in zaal Ampsen: deze zijn nog wel live te zien op www.lochem.nl/politiekeavond. Van de andere gesprekken wordt een verslag gemaakt. De raadsvergadering blijft net zoals voorheen altijd live te volgen op www.lochem.nl/politiekeavond.