Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk elke zondag van de maand augustus workshops voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een ambacht centraal van de tentoonstelling Kunst | Ambacht, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In deze workshop staan het leren van verschillende druktechnieken centraal.

Zondagmiddag 29 augustus vindt de laatste van de vijf workshops plaats. Deze workshop staat in het teken van werken met druktechnieken. Net als kunstenaars Béa Verheul en Wim van der Meij gaan de kinderen aan de slag met onder andere inkt, rollers en papier om je eigen gedrukte kunstwerk te maken. De workshop kost € 5,- per kind en duurt zo’n 75 minuten. Er is plaats voor acht kinderen en het reserveren van een plek is noodzakelijk. De workshop wordt gegeven door educatiemedewerkers van de Koppelkerk.

De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op ons terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.