Beleef- en Inspiratietuin De Ank aan de Doetinchemseweg 46-48 in Zeddam wordt zondag 25 september weer omgebouwd tot festivalterrein van KeK Festival. Tijdens het KeK festival kunnen bezoekers genieten van food, kunst en kekke, duurzame producten en zijn er diverse muziekoptredens te bezoeken. Het festival straalt de sfeer van de omgeving uit kleinschalig, duurzaam en gemoedelijk. Een plek waar voor iedereen wat te zien, te doen en te proeven is.

Zaterdag 24 september om 16.00 uur start in de unieke omgeving van de Beleef- en Inspiratietuin De Ank, een middagprogramma in de vorm van een muzikaal begeleid 3-gangen (foodtruck)diner verzorgd door Woodies. Trio in Petto zorgt voor het muzikale sausje. Zondag 25 september is het festivalterrein vanaf 11.00 uur geopend. Er zijn meerdere muziekpodia, creatieve standhouders, akoestische optredens, heerlijk regionaal eten en nog veel meer. Voor de jongste bezoekers is er ook volop te ontdekken. Het “taxusbos” wordt omgetoverd tot “hutselfrutselbos” waar iedereen mee kan doen met wild breien. In de wildtuin is een mooi avontuurlijk Blotevoetenpad te bezoeken. Kinderen kunnen aanschuiven aan de sieradentafel en zelf een mooie armband in elkaar zetten. Ook aan theater ontbreekt het niet, De Groene Wereld brengt interactief verteltheater met muziek en dans.

De kosten voor het 3- gangen (foodtruck)diner op zaterdag 24 september inclusief 4 drankjes bedragen €50. “Vrienden van Kek” ontvangen een korting van €5 per persoon op de toegangsprijs. Reserveren voor dit diner kan via info@kunstenkunstig.nl. De toegang op zondag 25 september bedraagt €5, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op de website www.kunstenkunstig.nl

Foto: Studio Sommers