Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vocal Group EigenWijs brengt muziek en vreugde naar Theater Onder de Molen.

21 augustus

Met een hart vol muziek en een spirit van onvervalste passie, is Vocal Group EigenWijs uit Lochem klaar om de regio te betoveren met hun indrukwekkende zangkunsten. Dit enthousiaste gezelschap van 12 zangers en zangeressen, onder leiding van dirigent Dennis Weelink, laat zich kennen door hun originele repertoire en een gezamenlijke liefde voor het vocaliseren.

Elke week komen de leden samen om te repeteren en elkaar muzikaal uit te dagen. Voor EigenWijs draait het niet alleen om het zingen, maar ook om de sfeer. “Gezelligheid en plezier staan voorop,” zegt dirigent Dennis Weelink. Het resultaat? Een energieke en hechte groep die de aandacht van het publiek weet te vangen met hun sprankelende optredens.

Vocal Group EigenWijs nodigt het publiek van harte uit om hun optreden op woensdagavond 21 augustus in Theater Onder de Molen bij te wonen. Laat je meeslepen door de muzikale reis die deze eigenwijze groep voor je in petto heeft en ervaar zelf de magie van meerstemmige zang.

De aanvang is woensdagavond om 20:00 uur en de toegang bedraagt 12,50 euro. Reserveren kan via www.theateronderdemolen.nl

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
21 augustus