Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Julian Sas in DRU poppodium

21 september

Bluesgitarist Julian Sas viert het 30-jarig jubileum van zijn band met een concert op zaterdag 21 september in het DRU poppodium in Ulft. De avond begint om 20.30 uur.

In 1994 formeerde de jonge Julian Sas zijn eigen band, na zo’n tien jaar ervaring als lid van diverse bands, als begeleider van Amerikaanse blueslegendes, en als aanstormend gitaartalent. Al snel bouwde de Julian Sas Band een reputatie op als een live act die je móet zien én horen. De band stond destijds bekend als een ongeëvenaard sterke live band, en dat is vandaag de dag niet anders.

Anno 2024, 30 jaar later, geniet de Julian Sas Band wereldwijd bekendheid, met een toegewijde fanbase in de Benelux, de Verenigde Staten, Duitsland, Brazilië, Groot-Brittannië, Oost-Europa en andere delen van de wereld.

Het dertigjarig jubileum wordt gevierd met een uitgebreide tour, waarbij de band uit het gehele repertoire van 16 albums zal putten. Dit is een concert dat geen enkele échte muziekliefhebber mag missen! Met Julian Sas (gitaar/zang), Edwin van Huik (bas) en Lars van Elzakker (drums).

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Gegevens

Datum:
21 september