Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing over kikkers en padden

24 september @ 19:30 - 22:00

€ 5,00

Op 24 september start IVN het winterseizoen met een lezing over kikkers en padden. Die gaan binnenkort op zoek naar een plek om de winter door te komen. Maar wat doen ze de rest van het jaar?

Natuurorganisatie IVN Noord-Midden-Achterhoek heeft twee deskundigen uit Deventer bereid gevonden daar een lezing over te geven. Het zijn Wanda de Winter en Mike Hirschler. Beide zijn actieve IVNers en nauw betrokken bij het werk van RAVON. Deze stichting richt zich onder andere op de bescherming van reptielen en amfibieën. Elk voorjaar is een hele ploeg vrijwilligers actief om de nog slaapdronken kikkers en padden veilig naar het water te brengen. Dagelijks moeten dan de emmers die in de bermen geplaatst zijn geleegd worden. De aanwezigen krijgen daarom ook te horen hoe een en ander georganiseerd wordt.

De avond begint om 19.30 uur en is toegankelijk voor leden en niet-leden van IVN. Niet-leden betalen 5 euro entree, inclusief een kop koffie of thee in de pauze. De lezing vindt plaats het Stadshuus in Lochem.

© Foto: IVN

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€ 5,00
Site:
www.ivn.nl/afdeling/noord-midden-achterhoek/natuuractiviteiten/lezing-over-amfibieen/

Locatie

Stadshuus Lochem
Markt 3
Lochem,
+ Google Maps