Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inloopspreekuur voor cultuur- en sportverenigingen in Aalten

3 oktober

Op donderdag 3 oktober organiseert de gemeente Aalten samen met de Aaltense Uitdaging en de Talentverbinder een inloopspreekuur voor cultuur- en sportverenigingen. Van 17.00 tot 19.00 uur kunnen verenigingen terecht in ’t Dorpshuus in IJzerlo om vragen en ideeën te bespreken met vertegenwoordigers van de gemeente en de Aaltense Uitdaging.

Het inloopspreekuur biedt verenigingen een laagdrempelige gelegenheid om vragen te stellen en wensen kenbaar te maken. Verenigingen kunnen namelijk zonder afspraak en geheel vrijblijvend in gesprek met de gemeente, talentverbinder en de Aaltense Uitdaging.

Dit voorjaar werd het inloopspreekuur voor het eerst georganiseerd. Het concept bleek een succes. De opkomst was groot en de thema’s die besproken werden waren erg divers. Zo varieerden de onderwerpen van evenementenorganisatie tot subsidies en van sociaal veilige verenigingen tot het verkrijgen van materialen. Er werd zelfs direct een match gemaakt door de Aaltense Uitdaging waardoor gymvereniging Aktief nog tijdens de inloop van een nieuwe laptop kon worden voorzien.

Gegevens

Datum:
3 oktober