Glennis Grace is donderdag naar de Achterhoek gekomen om in Drempt getatoeëerd te worden door Kaye Coppoolse. De ex-profvoetballer en artiest had een positieve ervaring met de zangeres, ondanks de grammaticale fout die nu op internet rondgaat.

“Het was een topper, ze was lief en down to earth”, aldus Coppoolse over de zangeres, die eerder dit jaar onder vuur lag wegens een incident in een Amsterdamse Jumbo-supermarkt. De tattoo-artiest had naar eigen zeggen een fijne ervaring toen hij haar donderdag tatoeëerde: “Los van wat mensen zeggen over de spelfout.” In de laatste zin van de tattoo staat een ‘i’ die volgens Engelse spelling met een hoofdletter geschreven had moeten worden. “Als tattoo-artiest let je niet alleen op spelling en grammatica, maar ook om hoe iets flowt met het lichaam”, legt Coppoolse uit. “In de onderste zin stond de hoofdletter niet mooi, omdat je dan één letter hebt die uitschiet. Dus daarom is die als kleine letter geschreven.”

Hoewel het volgens de artiest een bewuste keuze was, waar zowel de zangeres als de artiest achter staan, wordt er online gesproken over een fout. “Ik vind het jammer dat mensen daarover zeuren”, vertelt de Achterhoekse tattoo-artiest. “Dat komt echt omdat mensen negatief over Glennis willen praten. Ik tatoeëerde ook een profvoetballer, maar daar zegt niemand wat over.” Zelf reageert Coppoolse niet op de kritiek: “Er worden lelijke dingen gezegd online, dat trek ik me wel een beetje aan. Maar ik houd niet van negativiteit, dus ik ga er niet op in.”

Volgens Coppoolse was de zangeres heel normaal en werd ze hetzelfde behandeld als iedere andere klant die de Achterhoekse tattoo-studio binnenloopt. “Ze bedankte me voor hoe ik haar had ontvangen en vertelde dat ze zich fijn had gevoeld, dat vind ik een mooi compliment”, vertelt de artiest. “Ze was echt super positief en heel normaal.”

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale omroep REGIO8

Foto: Kaye Coppoolse