Tim Hofman, bekend van onder meer ‘BOOS’, keert terug in Ulft. Eerder was hij voor zijn online programma afgereisd naar de plaats, nu komt hij naar het DRU-terrein tijdens de Achterhoekse Talententuin om jongeren uitleg te geven over zijn carrière.

Een omgekeerde wereld zal het voor de presentator wel worden aangezien Hofman deze keer de kritische vragen niet zal stellen, maar krijgen. Naast Hofman komt ook Bas Kremer, bekend van het programma Special Forces, vertellen over zijn gevaarlijke werk. Kremer heeft de zwaarste militaire opleiding gevolgd, namelijk de Special Forces Commando. Tijdens de masterclass krijgen de bezoekers de kans om naar zijn verhaal te luisteren en brandende vragen te stellen.

Tijdens de elfde editie van De Achterhoekse Talententuin op 24 november kunnen jonge talenten masterclasses en workshops volgen om ze voor te bereiden op een volgend stap in hun carrière. Meer dan honderd Achterhoekse bedrijven komen met verschillende innovaties en gadgets om te laten zien wat ze in huis hebben. Het evenement trekt jaarlijks meer dan duizend bezoekers naar de DRU, eerder waren onder meer Humberto Tan en Andre Kuipers te gast.

In juni dit jaar kwam Hofman met zijn programma BOOS nog naar Ulft voor een ‘malafide tuinman’. De man bleek meerdere mensen te hebben opgelicht. Twaalf aangiftes en vele ruzies in de buurt waren voor de tuinman geen reden om het verloren geld aan de slachtoffers terug te geven. Hierom kwam Hofman verhaal halen.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met lokale omroep REGIO8

© Foto: REGIO8 / Achterhoekse Talententuin