Vrijdag, zaterdag en zondag stond Laren in het teken van de Bullrock. Ook de editie van 2021 is weer geslaagd aldus 1 van de organisatoren, Ronnie Degen. ”Vrijdagavond begon het festival gelijk goed met de Hillltop Howlers waarna het de tijd was aan de Bintangs, heerlijk ouderwets Rocken. De zaterdag stond in het teken van Bullrock Radio, de live radio marathon wat we 1 keer per jaar groots doen en natuurlijk 1 keer per week het hele jaar door op Radio Ideaal op de dinsdagavond” aldus Degen.

De zaterdagavond was voor de lokale helden die samen met de Band Livin’Boom een groot feest wisten te bouwen in de feesttent midden in Laren. Ook stonden de SpeakEasy en Vannstein nog op het programma. De zondag stond in het teken van Dj Dré en De Paloma’s. ”Ondanks de Corona zijn er nog vele bezoekers en echte fans van het eerste uur die het rockfestival in Laren komen bezoeken. Het is dan ook een festival voor jong en oud” lacht Degen.

Bullrock is een initiatief van een groot aantal vrienden uit Laren en omstreken. Het 3 daagse evenement trekt ieder jaar vele bezoekers en na deze editie wordt er al snel weer nieuwe ideeën opgedaan voor de editie in 2022.

Foto’s: Danny Teunissen