In Kulturhus Dinxperlo in Dinxplerlo is vrijdagavond een benefietconcert georganiseerd. Het concert is gegeven om geld op te halen voor de stichting WensAmbulance Oost Nederland.

Door middel van de kaartverkoop voor het concert en het veilen van bijvoorbeeld kunstwerken of boeken hoopt de organisatie een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. “We hebben een hele hoop artiesten en kunstenaars bereid gevonden om schilderijen, CD’s ter beschikking te stellen”, laat Gerard Kolenbrander weten. “Op de items is al geboden, alle opbrengsten van de veiling, maar ook van de kaartverkoop voor het concert gaan naar stichting WensAmbulance.”

Ook na het concert is het nog mogelijk om te doneren of om spullen uit de veiling te kopen. “Wij zijn nog niet klaar na vanavond”, geeft Kolenbrander aan. “We gaan ook nog met andere zaken die verkocht worden iets doen, het zal nog wel een aantal maanden duren voordat we klaar zijn.” De voorzitter hoopt mooie dingen te kunnen doen met het bedrag dat wordt opgehaald. Said: “Ik hoop dat wij in staat kunnen zijn om meer wensen uit te voeren, veel meer wensen.”

Foto: REGIO8