Door het terugtrekken van Concordia Wehl en FC Trias hebben inmiddels niet 10 maar 12 clubs zich geplaatst voor de Achtste Finale om de Achterhoek Cup. Tegenstanders FC Zutphen en Longa’30 zijn hierdoor automatisch geplaatst en voegen zich bij de laatste 16.

Dinsdag 6 december komt hier nog 1 club bij. In Ulft een prachtige affiche. SDOUC ontvangt op Sportpark De IJsselweide in Ulft AZSV Aalten. Scheidsrechter bij dit duel is Joost Soeter. De 2e wedstrijd van deze avond gaat niet door. Concordia kampt met personele problemen. De club uit Wehl kan geen beroep meer doen op het 2e elftal (uit de competitie gestapt) en de spelers uit de zaterdagteams, die voor noodgevallen de aanvulling geven, zijn studenten en niet beschikbaar voor doordeweekse wedstrijden. Longa’30 plaatst zich voor de Achtste Finale.

Na afloop van alle wedstrijden zijn de 16 clubs bekend voor de Achtste Finale en zal de loting op woensdag 11 januari uitkomst brengen hoe het vervolg zal zijn van het restant van het toernooi.

© Foto: Achterhoek Cup