Dat het op de ledenvergadering van 30 november druk zou worden was al wel bekend vanwege het grote aantal voorinschrijvingen. Maar door een flink aantal last-minute aanmeldingen evenals de spontane inloop was er op woensdagavond 30 november in clubgebouw De Ark van voetbalvereniging Vorden nauwelijks meer een plekje vrij. De reden was dat veel mensen aanwezig wilden zijn bij het aftreden van clubman pur sang Marc van der Linden en het aantreden van zijn opvolger Dirk Jan Wesselink. Marc mag dan aftreden als voorzitter, hij blijft nog actief binnen de vereniging als lid van de communicatiecommissie en bij de organisatie van de thuiswedstrijden van de 1ste elftal.

Om 21:00 uur was het tijd voor de mutaties in het bestuur. Udo Heij (algemene zaken) en Kees Jansen (Financiën) hebben weer voor drie jaar bijgetekend en Oscar Rondeel (secretaris) voor één jaar. Voorts is Jeroen de Jonge aangetreden als jeugdvoorzitter, als opvolger van Martin Leegstra. En toen was het uiteindelijk aan Marc, sinds 2003 als bestuurslid (Jeugdvoorzitter) en 2015 verkozen tot voorzitter, om de hamer officieel over te dragen aan Dirk Jan Wesselink. Intussen was de familie van Marc en Dirk Jan ook aangeschoven en kon Marc alleen nog maar achteroverleunen en genieten.

Tot slot volgde er een presentatie met een fotocollage van het leven van Marc, wat uiteraard met name zijn voetballeven betrof. Leuke momenten, maar ook emotionele momenten waarbij nog even stil werd gestaan bij de diverse overleden personen van de afgelopen jaren, waaronder Hans van der Linden. Na afloop van het ceremoniële gedeelte bleven veel leden nog lang hangen om gezellig bij te praten en herinneringen op te halen. Voor de ware fans van Marc was er in de oude bestuurskamer zelfs een fan shop ingericht waar allerlei artikelen te bewonderen waren met de afbeelding van Marc

© Foto: Damian Piekaar