Maandag is onder het toeziend oog van het bouwteam en het projectteam van Markenheem de meiboom op het dak van getakeld. Dit om te vieren dat het hoogste punt van de nieuwbouw van De Zonnekamp II in Zelhem hebben bereikt. Naast het in 2018 geopende woonzorgcentrum De Zonnekamp dat een thuis biedt aan bijna zeventig ouderen wordt in 2022 een spiksplinternieuw gebouw opgeleverd met 32 extra verpleeghuisplekken.

Met De Zonnekamp II laat ouderenzorgorganisatie Markenheem zien dat een mooi functioneel gebouw en nieuwe technologische ontwikkelingen het wonen en leven kunnen veraangenamen van kwetsbare ouderen. Dat bewoners daardoor optimale vrijheid kunnen hebben en onze medewerkers een prettige werkplek waarin zij zich meer kunnen concentreren op de zorg en het welzijn van de bewoners en persoonlijke aandacht.

”Er is veel vraag naar geschikte plaatsen voor ouderen met dementie. Voor deze doelgroep is er een wachtlijst en we willen iedereen graag een plaats bieden waar hij of zij de juiste zorg krijgt” aldus wethouder Evert Blaauw van de gemeente Bronckhorst.