© Foto: Johan Braakman

Zaterdag organiseerde ‘MuziekGolf’, het Jeugd Muziek Festival, voor alle jonge en/of beginnende muzikanten. Dit festival, dat werd gehouden bij Dorpshuis “Ons Huis” in Almen was een superleuke dag vol muziek, plezier en gezelligheid.

De dirigenten voor dit festival waren Henk Vruggink en Ymke Hellinga. Er namen aan dit festival totaal 30 enthousiaste muzikanten deel, zowel kinderen als volwassenen. MuziekGolf is het samenwerkingsverband van alle harmonie- fanfareverenigingen in de gemeente Lochem, Advendo Lochem, Apollo Laren, Concordia Eefde, Crescendo Barchem, Harmonie Gorssel-Eefde, Juliana Almen, SDG Harfsen en enthousiaste muzikanten uit omliggende gemeenten.

”Wij geloven dat iedereen muziek kan maken, ongeacht leeftijd of niveau. Daarom bieden wij een breed scala aan lessen en orkesten aan die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van elke leerling of ervaren muzikant. Wij zijn hèt muzikale hart van de gemeente Lochem. Kom eens langs en laat je verrassen door onze muziek” aldus de organisatie van het festival.

Meer foto’s in ons fotoboek