Iedere inwoner van de gemeente Lochem, die met Kerst gezelligheid zoekt, is van harte welkom bij de kerstmaaltijd die tweede kerstdag plaatsvind in het gemeentehuis van Lochem.

“Deze middag is bedoeld voor iedere inwoner van de gemeente Lochem, die het gezellig vindt om anderen te ontmoeten en samen te eten” aldus Mirjam van Baalen van Stichting Welzijn Lochem. Onder het motto “Samen zorgen voor een gezellige Kerst” zetten tal van mensen en organisaties zich in. De gemeente Lochem stelt de hal van het gemeentehuis beschikbaar voor deze jaarlijks terugkerende activiteit op Tweede Kerstdag. De organisatie, invulling van het programma en het menu wordt verzorgd door vrijwilligers, sponsoren en Stichting Welzijn Lochem.

De ontvangst is op maandag 26 december 2022 tussen 14.00 en 14.30 uur. De verwachting is dat rond 17.30 uur de middag wordt afgesloten. Voor deelname wordt een vrije gift gevraagd.
Aanmelden is mogelijk tot 16 december bij Stichting Welzijn Lochem door te mailen naar secretariaat@welzijnlochem.nl of te bellen naar 0573-297000.

© Foto: Stichting Welzijn Lochem