Tussen vrijdag 21 en zondag 23 januari zijn er meerdere inbraken gepleegd in Zelhem. Ook heeft er een vernieling plaats gevonden. Dat meldt de politie Bronckhorst in verschillende berichten op facebook.

Tussen vrijdag 21 januari en zaterdag 22 januari is er aan de Boeninksteeg in Zelhem ingebroken in een schuurtje. Hierbij is een fiets en een jerrycan met diesel gestolen. Ook bleek een zak met vlees gestolen te zijn. De gestolen fiets is een zwarte herenfiets van het merk Locomotief, heeft 3 versnellingen met dubbele fietstassen. Rond 21 januari is er ingebroken is een schuur aan de Pluimersdijk in Zelhem. Hier is een rode bladblazer van het merk Kibani gestolen. Tussen zaterdag 22 januari 16.00 uur en zondag 23 januari 07.30 uur is er ook ingebroken in een stacaravan aan de Pluimersdijk in Zelhem. Hierbij is elektrisch gereedschap weggenomen. Bij het JOP(jongeren ontmoetingsplek) aan de Vincent van Goghstraat In Zelhem hebben vernielingen plaatsgevonden. Van de ruimte waar geschuild kan worden zijn spullen vernield.

De politie vraagt iedereen die wat gezien, gehoord of andere informatie heeft van de verschillende delicten zich te melden en te bellen naar 0900-8844.

Foto: Politie Bronckhorst