Op zondag 29 augustus van 10.00 – 17.00 uur wordt de tweede Montmartre markt van het seizoen georganiseerd bij LOC17 aan de turfhaven in Doesburg. De Doesburgse horeca heeft toestemming gekregen om hun terrassen uit te breiden in het centrum om zo hun omzetverlies door de Corona crisis enigszins te compenseren. Door deze uitbreiding van de terrassen is het niet mogelijk om de markten dit jaar in het centrum te organiseren en is er besloten om naar een andere locatie te verhuizen: LOC 17 aan de Turfhaven in Doesburg. Rondom dit industriële erfgoed worden dit jaar de Montmartre markten georganiseerd.

Op deze markten zullen kramen met Frans gerelateerde producten te vinden zijn, naast antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. Er zullen optredens zijn van Le Bonheur met de Doesburgse zangeres Esther Pelgrom. Melancholische klanken van de klassieke chansons van o.a. Piaf, Charles Aznavour, Juliette Créco en Yves Montand komen goed tot zijn recht met deze muzikanten. Zij hebben alle vier een liefde voor Jazz, klassiek en de Franse chansons.

De toegang tot de markt op zondag 29 augustus is kosteloos. In- en uitgang van de markt is uitsluitend via de Turfhaven. De anderhalve meter afstand regel is wel van kracht en de bezoekersstroom wordt gereguleerd.