All © copyrights Reserved

Woensdag was het dan zover, de opening van Mijn Vriendin in Zelhem. In deze tijd is het toch bijzonder dat een onderneemster de moed heeft een winkel te openen. De Energieprijzen, prijzen van de artikelen en de inkoop zijn allemaal redenen wat veel middenstand en winkel doet verdwijnen.

Na 18 jaar met heel veel plezier de boekhouding te hebben gedaan, bleef het toch kriebelen bij Carima van Pampus om een eigen winkel te starten. In het verleden heeft  ze naast haar  werkzaamheden bij haar laatste werkgever, zelf ook 13 jaar sieraden party’s verzorgd. Het combineren met haar vaste baan en opgroeiende kinderen werd steeds lastiger, dus heeft Carima in 2018 ervoor gekozen om te stoppen met de party’s.

Carima gaat dameskleding verkopen vanaf maat 36 tot en met 46 en daarnaast ga ze ook sieraden, tassen, sjaals en nog veel meer leuks verkopen. Wat Carima belangrijk vind, is dat de dames zich thuis voelen in haar winkel. Een bakje koffie staat altijd klaar en ze hoopt dat mensen ook gewoon even binnen komen wippen, zonder dat ze zich verplicht voelen, iets te moeten kopen.

© Foto’s: Albert Schreuder

Meer foto’s in ons fotoboek