Het einde van het jaar komt er weer aan en achter de schermen wordt al hard gewerkt wordt aan de Liemerse Sportprijs van 2023. Vanaf maandag 16 oktober kan iedereen zijn of haar Liemerse Sportheld nomineren en op donderdag 7 december zullen vervolgens de prijzen worden uitgedeeld op de locatie van het Candea College.

”De Liemerse Sportprijs is een rondtrekkend ‘circus’ door de Liemers. Net als bij de eerste editie van 2018 doen we dit jaar Duiven weer aan” aldus de organisatie van de prijs. De edities van 2019 en (de vanwege Corona gecombineerde editie) van 2020 en 2021 werden respectievelijk in Zevenaar en Westervoort gehouden. De hoop is net als deze edities op mooie winnaars en een volle zaal.

De Liemerse Sportprijs wil sporters die het lopende jaar een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje zetten. De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander. De eerdere edities trokken ruim 300 bezoekers en waren echte happenings. Zo reikten eerder al PSV-spits Luuk de Jong en toenmalig Graafschap-trainer Mike Snoei een aantal van de prijzen uit, waren er muzikale intermezzo’s en vooral veel sporters die we blij mochten maken met een nominatie of zelfs award.

© Foto: Liemerse Sportprijs