Het jaarlijkse evenement wat standaard het laatste weekend van Oktober werd georganiseerd in Hengelo is niet meer. Door de oplopende kosten, en het tekort aan vrijwilligers kan de organisatie momenteel niks anders dan te stoppen met het organiseren van dit jaarlijks terugkerend evenement.

”Iedereen heeft tegenwoordig van allerlei dingen te doen, en heeft geen tijd meer voor dit soort leuke dingen” aldus Martin Scheffer, mede-organisator van Bargezellig. ”We blijven bestaan als organisatie, maar zetten voorlopig al onze plannen even in de ijskast zodat we binnenkort terug kunnen komen met nieuwe plannen. We willen al onze bezoekers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren” aldus Scheffer.

Bargezellig is de kleine zus van het eerder populaire Hengelsfeest, en Feestival wat kon rekenen op bijna 3000 bezoekers per weekend. Sinds de overstap naar Bargezellig, en de nieuwe locatie was het 1e jaar uitverkocht. De jaren daarna liep het aantal bezoekers door omstandigheden terug, maar ook vooral het aantal vrijwilligers.

© Foto: Bar Gezellig