Na de succesvolle serie Picknick Tuinconcerten van coronazomer 2020 organiseert het Nije Kwartet opnieuw enkele bijzondere concerten in eigen beheer. Met deze Nu of nooit – concerten wil het kwartet, een stuk later dan gebruikelijk, het nieuwe jaar hoopvol inluiden.

In de unieke en bijzondere ambiance van Gasthuiskerk Doesburg brengt Het Nije Kwartet daarom op vrijdag 10 september om 20.00 uur een gevarieerd muzikaal programma rond het thema Hoop & Verwachting met muziek van onder andere Mozart, Mahler en Strauss.

Het Nije Kwartet is een ensemble met een bezetting die uniek is voor de kamermuziek: sopraan, klarinet, contrabas en piano. Speciaal voor deze combinatie arrangeert pianist Vaughan Schlepp zowel bekend als onbekend repertoire.

De Nu of nooit concerten worden volledig coronaproof georganiseerd. Bij de ticketverkoop wordt in eerste instantie uitgegaan van de capaciteit van de zaal met inachtneming van de gebruikelijke 1,5 meter afstand. Mocht er versoepeld worden, dan worden er extra kaarten beschikbaar gesteld. De concerten duren een goed uur. Van te voren en na afloop is de bar open.

Meer informatie is te vinden op: www.gasthuiskerkdoesburg.nl.