De Keuzegids hbo 2022 is donderdag gepubliceerd met opnieuw positief resultaat voor Iselinge Hogeschool. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is haar pabo (voltijd, deeltijd en academisch) uitgeroepen tot Topopleiding. De Associate degree Pedagogisch Educatief Professional is zelfs uitgeroepen tot beste van Nederland. Deze tweejarige deeltijdopleiding op hbo-5 niveau wordt aangeboden door Iselinge Hogeschool in samenwerking met het Graafschap College.

”Vijf keer op rij het predicaat Topopleiding krijgen, dat is echt geweldig. En nu niet alleen voor onze pabo-opleiding, maar ook voor onze jonge opleiding Ad-PEP. Dat is een extra compliment. Niet alleen voor al onze docenten en begeleiders, maar zeker ook voor de bijna 100 opleidingsscholen in de Achterhoek en Liemers waar onze studenten al vanaf jaar één stagelopen en zich ontwikkelen” aldus directeur-bestuurder Anne-Marie Haanstra van Iselinge Hogeschool.

De scores en ranglijsten in de jaarlijkse keuzegids hbo komen tot stand door prestatiecijfers en studentenoordelen te meten. De studentenoordelen wegen voor 75% en zijn gebaseerd op resultaten uit de Nationale Studenten Enquête (NSE) die studenten jaarlijks invullen.