Op woensdagavond 5 april kunnen inwoners van Doetinchem meedenken en meepraten over de toekomst van de spoorzone. De spoorzone is het gebied rond het station en ligt tussen de binnenstad en de Fabriekstraat en tussen de Oude IJssel en de Terborgseweg. In de spoorzone liggen veel kansen en uitdagingen, omdat percelen wachten op een invulling of bestaande gebouwen misschien een andere functie kunnen krijgen.

De bijeenkomst vindt plaats bij ‘Streeckgenoot’ aan de Spinbaan 21a in Doetinchem. ”Wij vragen u vriendelijk u aan te melden voor deze bijeenkomst. Doe dit uiterlijk op zondag 2 april via www.doetinchem.nl/spoorzone. We hopen op uw komst want, hoe meer informatie we ophalen, hoe beter we keuzes kunnen maken voor de toekomst van het gebied” laat de gemeente Doetinchem weten.

Eerder al sprak de gemeente met ondernemers, grondeigenaren en inwoners uit het gebied zelf tijdens een eerste bijeenkomst. Voor deze tweede bijeenkomst zijn ook inwoners van buiten het gebied welkom. Tijdens de bijeenkomst presenteert Karres en Brands (stedenbouwkundig bureau) welke mogelijkheden zij zien voor de toekomst van het gebied.

© Foto: gemeente Doetinchem