© Foto: Fotostudio Markelo

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan ontving Kreunen Bouw Lochem vrijdagavond het predicaat Hofleverancier. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve reikte het predicaat uit tijdens een feestelijke personeelsbijeenkomst.

Kreunen Bouw Lochem is een belangrijke werkgever in de Gemeente Lochem, een bedrijf dat plaatselijk en regionaal zeer betrokken is. Het bedrijf is op alle disciplines in de bouw actief en heeft betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf met 125 personeelsleden in vaste dienst heeft “maatschappelijke betrokkenheid bij haar medewerkers” hoog in het vaandel staan en maakt bewust de keuze om op regionaal en plaatselijk niveau sponsoring in te zetten.

Kreunen Bouw Lochem kenmerkt zich in haar missie en visie door voor haar opdrachtgevers de economische waarde van het vastgoed te vergroten. De directie is van mening dat vastgoed, een bedrijfspand, een woning, ontwikkeld, gebouwd en/of her-beoordeeld moet worden op basis van de kernwaarden: gebruikswaarde, belevingswaarde en toekomstwaarde.

Het bedrijf was een van de eerste bouwbedrijven in de regio die het certificaat “De Erkende Hoofdaannemer” ontving. Intussen is het bouwbedrijf VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Het bedrijf heeft gediplomeerde leermeesters in dienst die stagiaires en schoolverlaters goed kunnen begeleiden en opleiden. Ook de medewerkers krijgen elk jaar een bijscholing.