Op 4 en 5 november is er in Dinxperlo het benefietevenement Concert for Dreams. De organisatie heeft Martin Reitsma gevraagd om het Concert for Dreams te gaan presenteren. Voorts is Reitsma een van de ambassadeurs voor dit concert. Inmiddels is er vanuit heel Nederland bijval voor dit evenement wat een initiatief is van Stichting WensAmbulance Oost Nederland.

Het concert wordt op vrijdag 4 november officieel geopend door De Heer Heidema, Commissaris van De Koning in Overijsel. Hij is ook ambassadeur van de stichting. Voorts geven ook een aantal andere prominenten acte de precense. Gerard Kolenbrander en Jelena Olijslagers zijn de drijvende krachten achter het evenement. ”We hebben op 4 november een rocknight met als afsluiter een female tribute band van AC/DC uit Duitsland. Ook Beast of Maiden, een Iron Maiden Tribute Band treedt dan op. Op 5 november zullen er ook weer vele artiesten naar Dinxperlo komen. Ook helemaal vanuit Zweden” verteld Kolenbrander.

Het evenement wordt afgesloten door het internationaal vermaarde ”Strange Kind Of Woman”, een female tribute to Deep Purple uit Italië.

Foto: Concert for Dreams