© Foto: RTV Ideaal / Eddy Boerman

Het was donderdagavond weer tijd voor het jaarlijkse Zwoele Zomer Toernooi, georganiseerd door Badminton Club Lochem. Dit zomerse evenement, gehouden in Sporthal de Beemd, markeerde de feestelijke afsluiting van het badmintonseizoen en was een avond vol sport, plezier en gezelligheid.

Dit jaar was er voor zowel de jeugdige leden talenten als de ervaren senioren een uitdaging om deel te nemen aan deze sportieve happening. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, iedereen was welkom om de rackets te kruisen en te genieten van de zomerse sfeer. Het jaarlijkse afsluitende toernooi staat bekend om zijn informele en gezellige ambiance, waar sportieve strijd en vooral de gezelligheid centraal staat. Dit jaar waren de winnaars bij de senioren, Mandy, Ronald en Daniel.

Na de wedstrijden was er de bekende 3e helft in de kantine van Sporthal de Beemd in Lochem, een perfecte manier om het seizoen af te sluiten en alvast vooruit te kijken naar het volgende jaar. Ook werden de sponsoren bedankt voor het ter beschikking stellen van de prijzen.

Meer foto’s in ons fotoboek