Maandagmiddag reikte burgemeester Marianne Besselink van Bronckhorst het unieke predicaat Hofleverancier uit aan Hotel Restaurant De Gouden Karper in Hummelo. De uitreiking werd gedaan vanwege het 100 jarig bestaan van de onderneming.

Vier generaties geleden startte Gerrit Jan Remmelink met zijn vrouw op de Dorpsstraat 9 zijn beroemde hotel en restaurant. Onder zijn supervisie werd de horecalocatie onder andere ook uitgebreid met de gerenommeerde feestzaal. Nu staan Rita de van der Schueren-Remmelink en haar dochter Elisabeth aan het roer. De goede balans tussen de traditionele kwaliteiten van het bedrijf en de noodzaak om bij de tijd te blijven bewaken zij met zorg. De Gouden Karper is een vooraanstaande accommodatie en biedt vele toeristen die naar Bronckhorst komen garantie op een uitstekend verblijf.

Het predicaat is overhandigd aan de dames Rita en Elisabeth De van der Schueren-Remmelink. Zijne Majesteit de Koning spreekt zijn waardering uit voor de betekenis van Hotel Restaurant De Gouden Karper voor de samenleving en voor de manier van ondernemen van de familie.

Foto: Mieke van den Brink

Meer foto’s in ons fotoboek