Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Vandenberg in DRU poppodium

12 april

De hardrockband Vandenberg geeft op vrijdag 12 april een concert in het DRU poppodium in Ulft. De muzikale avond begint om 20.30 uur. Als support act treedt Marco Mendoza op.

Op het album ‘SIN’ schildert Adrian Vandenberg met imposante zang, aardschokkende ritmes en zijn iconische en direct herkenbare snarenwerk een nieuw beeld. Vertrouwd, maar wellicht nog een tikkeltje steviger dan voorheen: kiezelharde hardrock en meeslepende metal. In 1982 brak de band Vandenberg door met het titelloze album ‘Vandenberg’, waarop ook de internationale hit ‘Burning Heart’ staat. Met drie albums op hun naam trok de band samen met Ozzy Osbourne, Kiss, Rush, Scorpions, Michael Schenker en vele anderen door de Verenigde Staten, Europa en Japan.

De support act is Marco Mendoza. Hij speelde in enkele van de grootste rockbands ter wereld, zoals Whitesnake, Thin Lizzy, Journey en The Dead Daisies. Inmiddels toert hij onder zijn eigen naam. Met zijn driekoppige band weet hij iedere zaal te vullen, of het nu een kleine club is of een arena.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het DRU Industriepark of telefonisch via 0315 200150.

Gegevens

Datum:
12 april