De Achterhoekse band Boh Foi Toch staat er om bekend dat elk optreden een gezellig boel wordt. Zaterdagavond 26 november staan ze op het podium van het Vordense Kulturhus om daar een feestje te komen bouwen.

De goede sfeer ontstaat al direct als Hans Keuper de eerste tonen uit zijn “monika” laat klinken. De opmaat naar de aanstekelijke muziek die de band speelt in een mix van cajun, zydeco en Tex-Mex. Voeg daarbij de herkenbare teksten in liedjes als, Vrouw Begeerdink, Beernd Van Kuperi-j en Deerntjen van de modesjo, stuk voor stuk liedjes met een hoog meezing gehalte. De band speelt al ruim dertig jaar voor een, zo als ze zelf zeggen, publiek “vanachttotachtentachenteg”. De jongeren staan vooraan en zingen de nummers luidkeels mee, de wat oudere liefhebber zorgt ervoor dat hij wat uit de decibellengevarenzone staat en geniet met een gezellig drankje.

Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest, er zijn deze avond zowel zit- als staanplaatsen in de zaal. Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij Bruna aan de Raadhuisstraat 20 te Vorden of bij het Kulturhus eveneens aan de Raadhuisstraat. Kaarten bestellen per mail kan ook via info@dorpscentrumvorden.nl.

© Foto: Kulturhus Vorden