Op 5 november 2021 vindt het “ Concert For Dreams” plaats bij het Kultuurhus “NOABERZ” in Dinxperlo. Een avond die in het kader zal staan van het generen van geld ten bate van de Stichting WensAmbulance Oost Nederland. Gesteund door vele coryfeeën uit de showbusiness komen Getty Kaspers, Betty Vermeulen en Mariane Gebering-Wolsink naar dit evenement te komen om de bezoeker te laten weten hoe belangrijk de Stichting WensAmbulance is. Doe een bod op een van de geweldige schilderijen van Aryan van Beugen, Theo Reinders of een van de andere artiesten en kunstenaars. De opbrengst gaat naar de Stichting WensAmbulance Oost Nederland. Op www.concertfordreams.nl is te zien wat er allemaal geveild gaat worden.

Kaarten voor het evenement zijn via www.noaberz.nl te bestellen. Voor 20 euro per stuk zijn deze te verkrijgen en daarbij wordt er een uniek cd van A.J. Plug beschikbaar besteld. In totaal is er plek voor 400 concertbezoekers en onder de verkochte tickets worden er 2 gouden tickets verloot waarmee je de gehele dag aanwezig mag zijn en ook backstage de artiesten mag ontmoeten.

Gerard Kolenbrander, 61 jaar en geboren te Dinxperlo, is de bezielende kracht samen met Jelena Olijslager achter evenement. De doelstelling is geld ophalen voor dit geweldige doel. Zijn enthousiasme en niet aflatend doorzettingsvermogen om mensen te helpen maakt hem bijzonder. Mensen motiveren om iets extra’s te doen voor hun medemens staat bij hem als een levensmotto bovenaan. Inmiddels is door Stichting WensAmbulance bij honderden uitbehandelde patiënten hun laatste wens ingewilligd.