Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) verzorgt vanaf 19 augustus de eerste kunstexpositie in het gemeentehuis sinds het opschorten van de exposities vanwege corona. Het MAS heeft speciaal voor deze gelegenheid een selectie gemaakt uit zijn collectie. De werken zijn tijdens de reguliere openingstijden gratis te bewonderen in de publieke ruimtes van het gemeentehuis. Deze expositie duurt tot 20 december 2021.

Het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst (MAS) is een museum voor beeldende kunst. De kerncollectie bestaat uit werk van Achterhoekse kunstenaars van rond 1890 tot heden. Het museum werd geopend in 2017 en is een particulier initiatief. Het is ondergebracht in het Kulturhus in Vorden. Hier wordt een aantal tentoonstellingen per jaar georganiseerd.

Sinds 2018 stelt de gemeente een deel van de publiek toegankelijke ruimtes van het gemeentehuis beschikbaar als expositieruimte voor lokale kunstenaars. Met de exposities bied de gemeente lokaal kunsttalent een mogelijkheid om zich bekend te maken aan het publiek.