De KinderKaravaan, een initiatief van Theater Orpheus in samenwerking met plan-d, Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof, zal deze zomer neerstrijken in Zutphen. Dit reizende theaterproject, dat gratis toegankelijk is, is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd en belooft een magische ervaring te worden voor jong en oud.

Na een succesvolle editie in Apeldoorn is het nu tijd voor Zutphen en omstreken om te genieten van de KinderKaravaan. Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus zal de Karavaan dagelijks twee vrij toegankelijke voorstellingen presenteren in Beekbergen, Klarenbeek, Zutphen en Lochem. Op woensdag 9 augustus in het park aan de Coehoornsingel en vrijdag 11 augustus in het Vogelpark staan de voorstellingen gepland in Zutphen, om 13:00 uur en 15:00 uur.

De voorstelling, getiteld “AU!”, is een visueel spektakel dat het thema pijn op een humoristische en ontroerende manier behandelt. Kinderen worden meegenomen op een reis waarin ze pijn ervaren, begrijpen en leren verzachten. De KinderKaravaan biedt niet alleen een gratis theatervoorstelling maar ook de gelegenheid om samen met de kinderen te genieten van een picknick in het park.

© Foto: Bugesha Photography