Vanuit het project De Achterhoekse Productbeleving worden er een drietal themabijeenkomsten georganiseerd die zijn gericht op inspirerend ondernemerschap. Op donderdag 26 oktober 2023 tussen 19:45u en 22:00u vindt in het dorpshuis in Almen de tweede bijeenkomst plaats.

Na de eerste inspirerende bijeenkomst, waarbij Lukas Lagerweij van de Pantry op een boeiende wijze de deelnemers meenam in alle facetten die er komen kijken bij het vermarkten van lokale producten volgens een nieuw innovatief concept. Wordt er tijdens deze tweede bijeenkomst meer op de logistiek van de afzet ingegaan. Geleid door vragen, zal Meine Jansma van grossier Baron Jansma, vanuit een geheel eigen visie op lokale producten ingaan op deze en andere vragen. Meine zal vertellen over hoe zij dit bij Baron Jansma organiseren, welke uitdagingen dit met zich meebrengt en wat zij als de sleutel tot hun succes zien.

Ook deze bijeenkomst biedt weer volop mogelijkheden om met elkaar van gedachten te wisselen over de besproken onderwerpen. De tweede bijeenkomst is op donderdagavond 26 oktober in het Dorpshuis “Ons Huis”, Dorpsstraat 37, 7218 AC te Almen. Deelname is gratis, meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Lochem.

© Foto: RTV Ideaal (archief)