Afgelopen zaterdag stond met stip genoteerd in de agenda’s van de leden van de Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ‘t Olde. Dit was de dag van de jaarlijkse feestmiddag in buurthuis D’n Draejer in Velswijk. De feestcommissie stond aan de deur om iedereen welkom te heten en daar moest natuurlijk een borreltje gedronken worden.

Er werden tijdens de feestmiddag ook enkele leden gehuldigd en in de bloemen gezet. Het betrof deze keer: penningmeester Gerrie Luesink en secretaris Bennie Radstake omdat ze hun functie al 25 jaar met veel inzet doen. Hierna was de beurt aan Alie en Bennie Radstake vanwege hun 30-jarig lidmaatschap en Annie en Henk Woerts omdat ze al 35 jaar lid zijn. Tot slot de danslerares Coby Meijer die een mooi cadeau kreeg omdat ze maar liefst 50 jaar lid was.

Natuurlijk stond er een spelletje op het programma waar iedereen aan deel kon nemen en was er een lekker buffet compleet met een toetje. ”De tijd vloog om, want zo’n vrolijk feest laat zien hoe groot de saamhorigheid is binnen de Dansgroep” laat Jan Saalmink van de dansgroep weten.

© Foto: Jan Saalmink