Blijf op de hoogte van de Ideaal VeurMekaar actie. De Actie is een initiatief van Radio Ideaal en Readshop Zelhem. Via deze blog posten wij foto’s, verslag en meer. Voor meer informatie en een donatie klikt u hier.

Zondag 18 december 16:45 uur:
Na drie dagen geld inzamelen hebben we een mooi bedrag opgehaald: 1.477,50 euro. Dat is het bedrag wat online en in de Readshop is opgehaald. We zijn alle donateurs mega dankbaar voor alle donaties! Er kan nog worden gedoneert via www.radioideaal.nl/actie en in de Readshop Zelhem voor deze actie tot en met oudjaarsdag, 31 december.

© Foto: Koos Zijp

Zondag 18 december, 14:30 uur:
Wat leuk en spontaan dat ook even de kerstman tijd voor ons vrijmaakt tijdens zijn bezoek aan Zelhem.

© Foto: RTV Ideaal

Zondag 18 december 13:30 uur:
Een tweetal dames kwamen een donatie doen, bij het doen van de donatie kregen ze een mooie cadeaubon van de sponsoren die ons een warm hart toedragen. Discus Molenkamp, Salon Purdey, Travel XL, Bakkerij Scholten en Bloem en Kado Hassink danken wij voor de beschikbaar gestelde prijzen.

© Foto: RTV Ideaal

Zondag 18 december 12:05 uur:
De laatste dag van de inzamelactie is van start gegaan. Tot 17:00 uur zijn we nog live vanuit de Readshop in Zelhem. Remco heeft er weer zin in, net als het team van Radio Ideaal! Kom, doneer en vraag een plaat aan.

© Foto: RTV Ideaal

Zaterdag 17 december, 14:45 uur:
De actie is nog volop bezig. De donatie’s en aanvragen blijven lekker binnenkomen. Ook collega Willem van der Veur kwam nog even gezellig aan met oliebollen. Aan gezelligheid geen gebrek bij Radio Ideaal!

Zaterdag 17 december, 11:05 uur:
Ook Duo Een en Ander kwamen even op bezoek in de pop-up studio bij de Readshop in Zelhem. Een leuk interview en een drietal nummers kwamen ze live zingen.

© Foto: RTV Ideaal

Zaterdag 17 december, 10:10 uur:
De actie is weer van start! Burgemeester Besselink kwam namens de Gemeente Bronckhorst langs om te vertellen over hun aandeel in de Voedselbank Doetinchem Bronckhorst. Ook Marianne deed names de gemeente een leuke donatie!

© Foto: RTV Ideaal

Vrijdag 16 december, 17:45 uur:
Het bedrag van de inzameling zit al op ruim 700 euro. De initiatiefnemers van de actie zijn erg blij met alle donatie’s en bedanken een ieder die heeft gedoneerd. De actie gaat zaterdagmorgen om 10:00 uur weer verder! Via hier kan u alvast een donatie doen en een plaat aanvragen.

Vrijdag 16 december, 17:15 uur:
Tijdens de inzamelactie worden er ook leuke cadeau’s weggeven. Ed Verhoef werd blijgemaakt met een pakket en ook morgen en zondag zullen er nog cadeaukaarten, attentie’s en meer worden vergeven aan de donateurs.

© Foto: RTV Ideaal

Vrijdag 16 december, 14:10 uur:
De start van de Ideaal VeurMekaar actie is geweest. Remco van de Readshop Zelhem is enthousiast en ook Hugo, Danny en Jeffrey van Radio Ideaal hebben er zin in. Tot en met zondag zal er geld worden ingezameld voor de Voedselbank Doetinchem Bronckhorst. Vele donaties komen binnen via de donatiepagina en ook in de Pop-up studio bij de Readshop Zelhem worden er flinke donatie gedaan!

© Foto: RTV Ideaal

Donderdag 15 december, 16:00 uur:
De locatieset staat klaar en is aangesloten. Morgen zal de actie van start gaan vanaf 14:00 uur. De medewerkers van Readshop Zelhem en de vrijwilligers van Radio Ideaal hebben er zin in!

© Foto: RTV Ideaal