Als er een songtitel is die de line-up van de Zwarte Cross 2023 kan omschrijven, dan is dat de titel van de tophit van Son Mieux:’Multicolor’. Met 39 artiesten tikt de Zwarte Cross net zoveel genres aan als het aantal kleuren op het pallet van een schilder. Son Mieux, Bastille (UK), Eagles of Death Metal (US), Hans Dorrestijn, Prins S. en de Geit, Hang Youth, Martijn Koning, Miss Djax en nog veel meer artiesten staan op het programma, waarbij ‘fear of missing out’ op de loer ligt.

Met het nieuwe jaar in aantocht geeft de Zwarte Cross haar bezoekers alvast een mooi vooruitzicht voor 2023, namelijk de eerste reeks met nieuwe namen voor de komende editie. Maar liefst 39 verschillende bands en artiesten uit het binnen- en buitenland maken hun opwachting op het razendsnel uitverkochte festival. In de loop van 2023 worden er nog meer namen bekendgemaakt.

De organisatie van de Zwarte Cross, de Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., is trots dat er op de 33 podia weer veel verschillende genres te horen en te zien zullen zijn. De Zwarte Cross schiet met hagel en raakt 39 keer in één schot. Het is een vermaakloterij met altijd prijs voor alle 229.900 bezoekers.

© Foto: Zwarte Cross