De organisatie van Mañana Mañana is erg enthousiast over het feit dat het onder andere Hallo Venray, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Bob Uit Zuid aan de line-up van het festival toe heeft kunnen voegen. Zij maken onderdeel uit van de in totaal 15 nieuw aangekondigde acts. Daarnaast staan ook SHAMZON, Lo Poloko, Chica Chica, Miller & The Tone Machine, Aerobic Funk, Xillan, Wildman, Fusus, UGI, Silke Veld, Jodelworkshop en de rariteitenshow van Best wel Bizar op het festival.

Na de aankondiging van onder andere Claw Boys Claw, Jungle By Night en Elephant voegt de Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. nog een aantal mooie namen toe aan de gevarieerde line-up van Mañana Mañana. Met Hallo Venray, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Bob Uit Zuid komen er nog meer interessante acts naar het zinnenprikkelende festival. Zonder de term ‘headliners’ in de mond te nemen heeft Mañana Mañana dit jaar met deze namen weer een aantal bekende acts in huis weten te halen.

Voor de aangekondigde muzikale acts zijn de speeldagen ook al bekend. Bezoekers kunnen via de website mananamanana.eu het programma checken en direct kaarten bestellen voor de dagen waarop hun favoriete bands spelen. Er zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar. Zo zijn er onder meer Dagkaarten, Campingkaarten en Camper-/Caravankaarten.

© Foto: Mañana Mañana