Mepal heeft Jan Pieter Schretlen per 2 januari 2023 benoemd tot de nieuwe CEO. Hij volgt hiermee Rutger de Korte op die na dertig succesvolle jaren heeft besloten het stokje over te dragen. Met Schretlen haalt Mepal veel nieuwe kennis en internationale ervaring in huis.

Schretlen (1971) heeft uitgebreide Marketing, Sales en General Management ervaring bij verschillende FMCG organisaties waaronder Douwe Egberts, Sara Lee, Refresco en Jack Link’s. Schretlen ziet het als zijn missie om als nieuwe CEO de indrukwekkende groeikoers van Mepal voort te zetten. ‘Mepal is een prachtige organisatie met een rijke historie. Ik zie het als een uitdaging om op dit sterke fundament Mepal’s groei ambitie internationaal verder uit te bouwen. De producten van Mepal zijn onmisbaar voor thuis en onderweg en ik zie daarom ook veel mogelijkheden voor het toetreden tot nieuwe markten inclusief e-commerce en innovatie,’ aldus Jan Pieter Schretlen.

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling én eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven heel gemakkelijk wordt. Vrijwel alle producten worden in Nederland geproduceerd. Vanuit de thuisbasis Lochem gaan ze de hele wereld over, met de Benelux en Duitsland als belangrijkste markten.

© Foto: Mepal