Active Living Orion heeft zaterdagavond ook de vierde wedstrijd van het seizoen gewonnen. In de eigen Topsporthal in Doetinchem werd ComputerPlan VCN met 3-0 in sets verslagen, zo schrijft REGIO8.

Orion had weinig moeite met de laagvlieger uit Capelle aan de IJssel. De eerste set was met 25-21 een prooi voor de Doetinchemmers, ook in de twee daaropvolgende sets (25-19, 25-19) kwam de ploeg van trainer Dirk Sparidans niet in de problemen. Orion blijft door de winst koploper, met slechts één verloren set in de eerste vier duels van de competitie. “Dat zegt wel iets over het constante niveau dat we kunnen halen”, vindt trainer Sparidans. Amysoft Lycurgus is tweede, met één verloren set meer.

De Doetinchemmers treffen de komende maand een aantal sterkere ploegen, waaronder de Europese wedstrijden tegen Polonia London voor de CEV Cup. Op zaterdag 6 november wacht een thuiswedstrijd tegen topclub Draisma Dynamo, maar zaterdag treft Orion eerst Sliedrecht Sport. “We hebben een aantal wedstrijden binnen eigen competitie waarin we ons kunnen meten met betere teams”, weet Sparidans. “Daar kijk ik wel naar uit.”

Foto: REGIO8 (archief)