Amphion Open gaat weer beginnen. Dé talentenjacht van Doetinchem en omgeving start woensdag 22 februari met de eerste voorronde van dit jaar. Van singer-songwriter tot cabaret en van dans tot rockband: elke ronde staan er verrassende acts op het podium.

Tijdens de eerste voorronde wordt het publiek in de Seesing Flex Zaal getrakteerd op vijf acts. Karel ‘Waterman’ Hoogendoorn neemt de luisteraar mee op reis naar een muzikale wereld om even lekker bij weg te dromen en Naomi Maria pakt haar gitaar erbij om haar gevoel om te zetten in eigen liedjes. Rockband Mind the Blimp haalt inspiratie uit de 60’s en 70’s met een aantal energieke nummers en singer-songwriter Timo van de Sande gaat het hele spectrum, van rustig tot up-tempo, van pop tot rock, af. Tenslotte laat Mauro tijdens zijn theaterconcert horen waarom muziek de sterkste vorm van magie is.

Voorronde 1 van Amphion Open vindt plaats op woensdag 22 februari om 20:00 uur bij Amphion Theater aan de Hofstraat 159 in Doetinchem. De volgende voorrondes zijn op vrijdag 7 april en vrijdag 26 mei. De spectaculaire finale vindt medio september plaats.

© Foto: Amphion Cultuurbedrijf