‘Du hast’, ‘Sonne’, ‘Mutter’ en ‘Engel’: allemaal klassiekers van de Duitse metalband Rammstein. Deze en veel andere hits komen voorbij tijdens het optreden van de tributeband Vannstein op zaterdag 25 september in het poppodium op het DRU Industriepark. De avond begint om 21.00 uur (zaal open om 20.00 uur). Rammstein heeft met zijn eigen stijl wereldwijd een enorme fanschare opgebouwd. Vannstein komt qua sound en looks zeer dicht in de buurt van de originele band. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show en dus brengt ook Vannstein een grootse vuurwerkshow mee naar de DRU.

De band heeft de afgelopen jaren met succes hun spectaculaire show naar vele poppodia en festivals gebracht en deed een uitgebreide tour langs de grote zalen in Frankrijk. In 2016 deed Vannstein voor de eerste keer de DRU aan en opende 7Tools op passende wijze de show. Ook ditmaal staat deze Ulftse metalband in het voorprogramma.

Kaarten zijn voor 17,50 euro in de voorverkoop verkrijgbaar in het DRU Inspiratuiepunt/VVV, telefonisch via 0315-200150 of via de website. Bezoekers dienen rekening te houden met het tonen van een coronatoegangsbewijs.