Zaterdag was een geweldige dag voor OVM Onderlinge Verzekeringen. Ze hebben het 150-jarig bestaan gevierd met een gezellige fietstocht door de prachtige omgeving waar ruim 600 fietsers aan deelnamen.

De start en finish was bij  Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo, waar men werd verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank en iets lekkers. Daarna stapte men op de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Er waren twee routes om uit te kiezen: een van ongeveer 12 kilometer en een van ongeveer 25 kilometer. De korte route was ideaal voor gezinnen met kinderen, die ook veel plezier hadden. Ook was er een leuke wedstrijd, waarbij we allerlei vragen moesten beantwoorden over de omgeving. Er waren mooie prijzen te winnen voor de beste speurders. Voor degenen die niet van fietsen hielden of dat niet konden, hadden we ook een autoroute uitgezet, die net zo mooi was als de fietsroute.

Het was een geslaagde dag en er was van alles te zien en te doen. Er was een kleine warenmarkt met streekproducten van relaties van OVM. Mensen konden plaats nemen in een kantelauto, waarna ze onder begeleiding leerden hoe ze zich uit de veiligheidsgordel konden bevrijden als de auto over de kop sloeg. Er was een oude brandweerauto waarmee ze een ritje konden maken door Borculo.

© Foto: Johan Braakman

Meer foto’s in ons fotoboek