Dinsdag deelden de diverse ambitieuze ondernemers achter 10 impact ondernemingen hun plannen. Het podium daarvoor was het slotevent van de eerste editie van Move2Social Achterhoek bij De Steck in Doetinchem.

Sinds de start van het programma, begin september, hebben de ondernemers hard gewerkt aan het pitchdeck voor hun sociale onderneming. Via workshops, expertsessies en coaching gericht op ontwikkelen van hun bedrijf(svoering). Ter afsluiting van dit groeps-programma gaven ze één voor één een pitch voor een grote groep belangstellenden en netwerkpartners.

Met het welkomstwoord van wethouder Jorik Huizinga, gemeente Doetinchem, over het belang van impact ondernemerschap voor de Achterhoek werd het event geopend. Veel ondernemers willen zorgen voor een positieve impact op de samenleving. Maar deze ondernemers richten zich specifiek op het vergroten van de impact, met die reden is hun bedrijf opgezet. Move2social creëert een energiek netwerk van contacten en expertise, waarmee sociaal ondernemers ook deze stap voorwaarts kunnen zetten.

Foto: Achterhoek ambassadeurs